VWO en itslearning


 Met ingang van vandaag kunnen VWO-leerlingen inloggen op itslearning (de opvolger van Teletop).

              Website: dnv.itslearning.com (dus niet beginnen met www)

Gebruikersnaam: [je 6-cijferige leerlingnummer]

Wachtwoord: [je 6-cijferige leerlingnummer] 

Als inloggen niet lukt, moet je in kamer 237 overleggen met ondergetekende. Als je in mijn rooster (kem) zoekt, kun je bij een tussenuur kijken of ik in mijn kamer zit. De kans daarop is overigens tamelijk groot. Dinsdagochtend is die kans zelfs nog groter. 

Het is belangrijk dat je na inloggen direct je wachtwoord verandert! Klik op MIJN INSTELLINGEN en daarna op Wachtwoord wijzigen. Zorg dat je nieuwe wachtwoord ten minste één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer bevat en dat je minstens zeven karakters gebruikt. Er zijn op dit moment problemen met wachtwoorden die om een onduidelijke reden worden geweigerd, houd daarom een paar alternatieven achter de hand. 

Je hebt nu al toegang tot een paar vaksites en daar mag je rustig rondkijken. Je krijgt uiteraard bericht als een bepaalde vaksite officieel in gebruik wordt genomen. Voor de bovenbouw is belangrijk dat de site Examens en toetsing sector mhv snel in de lucht komt. Voor de onderbouw wordt gewerkt aan de sites waar een klas het Klassenboek (nieuwe naam: Studiewijzer) kan vinden. De vakken in de bovenbouw zul je voorlopig nog niet zien, dat duurt vermoedelijk nog tot eind oktober.

Voor 6-vwo geldt dat Teletop in de lucht blijft voor de vaksite Profielwerkstukken VWO. Nu ik het er toch over heb: al contact met je begeleider gehad over je profielwerkstuk? De eerstvolgende deadline is 19 oktober, dan moet je de voorlopige versie van je profielwerkstuk inleveren. 

Voor vragen en opmerkingen over itslearning kun je terecht bij de itslearning-beheerder van VWO, 

J.A. Kempen
(kamer 237)


Ga terug