Er is altijd
wat te doen
kalender ;-)

Kom De Nieuwe Veste ontdekken!

Donderdag 30 maart 2023: De laatste dag om de aanmelding te doen
In het schooladvies van de basisschool staat welk type voortgezet onderwijs het beste past. Aanmelden kan tot en met donderdag 30 maart. Na de aanmelding mailen we enige tijd daarna over de plaatsing. 

Woensdag 12 juli 2023: Leuk! We gaan elkaar beter leren kennen! 
Op deze dag gaan we 's middags onze spiksplinternieuwe leerlingen in het zonnetje zetten! Samen met de mentor is er een pakkend programma waarmee de leerlingen elkaar en de school beter leren kennen. We mailen een uitnodiging! 
 

Vraag het ons!  

Heb jij De Nieuwe Veste ontdekt tijdens de Open Dag op 8 februari 2023 of de Open Dag PRO Coevorden op 15 februari? Bedankt dat je er was! En hebben jij of je ouders vragen die we nog niet hebben kunnen beantwoorden? Mail (coevorden@denieuweveste.nl) of bel ons (0524 593800). 

Ook als je niet op onze Open Dag was en een vraag hebt, kun je ons die altijd stellen via mail (coevorden@denieuweveste.nl) of telefoon (0524 593800) . 

Tot horens en ziens! 

 

Ontdekkend Leren

We nemen de tijd

Je krijg twee jaar de tijd om het niveau te ontdekken dat aansluit bij jouw mogelijkheden. In klas 3 leer je verder op het niveau dat bij jou past.

Voel je thuis

Docenten en leerlingen zorgen er samen voor dat iedereen zich thuis voelt op school. Want je leert het meest als het fijn is om naar school te gaan.

Creatief en technisch

Ontdek samen met je klasgenoten de toekomst van techniek, technologie en creativiteit met leuke uitdagende vraagstukken en opdrachten.

Activiteiten

Je leert binnen en buiten de school, want ook buiten valt veel te ontdekken. Dit doen we met excursies, stages, sportactiviteiten en nog veel meer.