Coevorden Hardenberg
Coevorden
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg
15 januari 2020, 15:00 - 21:00

15 jan - Open Dag

Beste leerling van groep 7 of groep 8,

Ben je op zoek naar de middelbare school die het beste bij jou past? Op woensdag 15 januari openen wij onze deuren voor jou! 

Tussen 15.00 en 21.00 uur ben je samen met je ouders van harte welkom op onze Open Dag en kun je    komen ontdekken waar De Nieuwe Veste voor staat en op welke manier wij er samen voor gaan zorgen   dat jij bij ons een fijne en leerzame tijd kunt gaan hebben.

Ben je benieuwd hoe wij voor elke leerling een eigen plek op onze school hebben georganiseerd?
Of ben je benieuwd hoe wij voor elke leerling het best passende onderwijs verzorgen?

Onze leraren, medewerkers én leerlingen laten je tijdens onze Open Dag alles graag zien en beantwoorden jouw vragen met plezier. 

Of je nu atheneum, gymnasium, havo, mavo, vmbo-kb, vmbo-bb of praktijkonderwijs gaat volgen, wij gaan er samen voor zorgen dat jij met zoveel mogelijk plezier naar school kan gaan en de ruimte krijgt om te leren, te groeien en te ontwikkelen. 

Om je tijdens onze Open Dag alle aandacht te kunnen geven die je verdient, vragen we je om je komst aan te kondigen via bovenstaande aanmeldlink. Daar kun je ook al een keuze maken tussen het programma voor het havo/vwo (atheneum/gymnasium, havo/vwo en mavo/havo) of het vmbo (kb/mavo, bb/kb en praktijkonderwijs).

AANMELDLINK OPEN DAG

Tot op 15 januari!

Hartelijke groet, 
team De Nieuwe Veste Coevorden