Coevorden Hardenberg
Coevorden
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg
Informatie Coronavirus

Dit ben jij

Jij bent uniek. Er is niemand in de wereld precies zoals jij.
Jij hebt talenten en je vindt sommige dingen makkelijk, maar andere dingen kosten je meer moeite. Op De Nieuwe Veste willen we er alles aan doen om jouw unieke zelf tot bloei te laten komen. Daarvoor is het belangrijk dat we je goed leren kennen en jou ook vooral de kans geven jezelf te ontdekken.

Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons vanaf de allereerste minuut thuisvoelt. Daarom organiseren wij ons onderwijs zo, dat er voor jou een plek is waar je de ruimte krijgt jezelf en je talent te ontwikkelen in een overzichtelijke en veilige omgeving.
Op deze plek werk je met een vast team van docenten en andere medewerkers. Zij kennen jou heel goed en jij hen ook. Zo zorgen wij ervoor dat we jou het onderwijs kunnen bieden dat het beste bij je past. 

Soms betekent dit dat we je de ruimte geven en jij zelf de touwtjes volledig in handen kan nemen. Soms betekent dit juist dat we je extra hulp moeten bieden en je stap voor stap gaan begeleiden.
Samen ontdekken we wat voor jou het beste werkt en wat de beste manier is om jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen én een mooi diploma te halen.

Meer over jouw toekomst

Opleidingen

Dit is De Nieuwe Veste - Coevorden havo/vwo

Dit is Marijn over havo vwo De Nieuwe Veste Coevorden.

Meer video's bekijken

Wat zeggen leerlingen

"Deze school voelde meteen goed. Ik merkte meteen dat ik erbij hoorde en dat klopt helemaal. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en in mijn klas gaan we ontzettend goed met elkaar om."

Dit is Marijn Klas 1 havo vwo
22 OKT

Nieuwtjes

Leerlingverkiezing MR

Stel je kandidaat voor de MR!!

Vacatures Raad van Toezicht

Nieuwe leden voor de RvT gezocht.

Een goed boek

Schrijver in de eerste klas

RTV Drenthe vraagt hoe het gaat

Aanpak bij start van schooljaar

Zomervakantie

Het is zomervakantie! Op maandag 17 augustus starten we met een nieuw schooljaar, tot dan!

Bekijk alle nieuwtjes