Coevorden Hardenberg
Coevorden
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg

DNV Discovery online

Dit bericht is geplaatst op: 20 januari 2021

Voor leerlingen in groep 8

Poster Jette

“De Nieuwe Veste is een leuke school waar je snel vrienden maakt.”

Dit horen wij regelmatig van onze leerlingen als we vragen iets over hun school, De Nieuwe Veste Coevorden, te zeggen. We willen jou ook graag laten zien op welke plek jij je bij ons thuis kunt voelen.

Het liefste zouden we jou persoonlijk ontmoeten op onze school. Maar ook wij zijn gesloten. Slechts een klein groepje leerlingen heeft les op de school, de meeste lessen zijn nu online. Op dezelfde manier, online dus, willen we jou met ons kennis laten maken. En daarvoor kun je je opgeven voor DNV Discovery online op woensdag 27 januari.

Na je aanmelding krijg je van ons, op woensdag 27 januari, een aantal links waarmee je filmpjes van onze school kunt bekijken. Op deze manier kun jij alvast op je gemak de school van binnen meemaken.

En natuurlijk willen we je ook heel graag in het echt ontmoeten. We hebben daarom voor jou op woensdag 17 februari een DNV Discovery in de school gepland. We zullen even moeten afwachten of deze ook door kan gaan, maar we houden jou en je ouder(s) daarvan op de hoogte.

Mag jij je opgeven voor DNV Discovery online op 27 januari? Overleg dit thuis, zodat je je op kunt geven met hulp van je ouder(s). We vragen naar een e-mailadres van je ouder(s) en naar de klas waarin je verwacht te komen, zodat wij jou de goede links kunnen mailen. De klassen zijn:
havo/vwo
mavo/havo
kaderberoeps/mavo
basisberoeps/kaderberoeps
praktijkonderwijs

En we hebben een magazine voor jou, Wij, DNV Coevorden met een leuke verrassing. Je kunt aangeven of je dit blad gratis op jouw huisadres wilt ontvangen.