Coevorden Hardenberg
Coevorden
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg

Bericht

Dit bericht is geplaatst op: 01 maart 2020

Aan: Leerlingen, ouders en medewerkers van De Nieuwe Veste

Beste leerlingen, ouders en medewerkers,

Vanmiddag is bekendgemaakt, dat een persoon uit Dalen in de gemeente Coevorden met het Coronavirus is geïnfecteerd. Erg vervelend voor de betrokkene en de mensen om hem heen. Hopelijk herstelt hij voorspoedig en blijven andere mensen gezond.

Er is nu geen relatie tussen de zieke persoon en De Nieuwe Veste. Daarom gaat het onderwijs op De Nieuwe Veste in Coevorden en Hardenberg morgen, maandag 2 maart 2020, gewoon door. We onderhouden als school intensief contact met de GGD en wij volgen hun aanwijzingen op. Wij houden u op de hoogte van aanpassingen en wijzigingen van het beleid via onze website. 

De griepperiode is nog niet voorbij. Meestal blijkt het een verkoudheid of ‘gewone’ griep te zijn. Als een leerling zich niet gezond voelt, dan verzoeken wij u deze leerling ziek te melden en zo nodig uw huisarts te bellen. Idem voor medewerkers van De Nieuwe Veste. U kunt actuele informatie vinden op de website van de GGD.

Hopelijk komen er geen zieken in onze regio bij door het Coronavirus. We houden u op de hoogte via de website van wijzigingen in beleid van de GGD en ontwikkelingen in en om onze school. Voor vragen kunt u contact opnemen met de school via de gebruikelijke kanalen of het algemene telefoonnummer 0524 593800.

Met vriendelijke groet,
Mede namens de directie,

Mevr. F.A. Steenblik
Voorzitter College van Bestuur

Bijlage: https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/157626/Zeven-vragen-over-het-coronavirus