Coevorden Hardenberg
Coevorden
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg

Ontdek De Nieuwe Veste in groep 7 en 8

Wij willen jou, samen met je ouders, heel graag onze school laten zien en jullie vertellen hoe het bij ons op school is. Er zijn verschillende momenten waarop je van harte welkom bent om de school zelf te ontdekken en te ervaren en vragen aan ons te stellen. De activiteiten zijn onder voorbehoud, dat betekent dat we op dit moment nog niet met zekerheid kunnen zeggen of ze door kunnen gaan zoals hieronder staat.  

Voor je ouders was er een online informatieavond op dinsdag 17 november 2020

Kom naar onze Open Dag voor groep 7 en 8 op woensdag 27 januari 2021
Op onze Open Dag op woensdag 27 januari ben je van harte welkom. De Open Dag is het moment waarop je veel meer over de school zult ontdekken. Je kunt de docenten van de vakken ontmoeten, je krijgt informatie, er zijn uitdagende meedoe-opdrachten en je kunt de leerlingen zoveel mogelijk vragen stellen als je maar wilt. Je krijgt via de basisschool een uitnodiging. En ook op deze plek kun je je binnenkort aanmelden voor de Open Dag. 

Bezoek de informatieavond PRO Coevorden op dinsdag 16 februari 2021 van 19.00 - 21.00 uur
Wil jij meer weten over praktijkonderwijs? In het eigen gebouw van ons praktijkonderwijs aan de Graaf van Heiden Reinesteinlaan kun je samen met je ouder(s) rondkijken en vragen stellen. De leerlingen van PRO Coevorden en het PRO-team zijn er voor jullie! 
Binnenkort vind je op deze plek de aanmeldlink voor deze avond. 

Bezoek de informatieavond gymnasium op woensdag 3 maart 2021 van 19.00 - 20.00 uur 
Heb jij een vwo-advies en interesse in het gymnasium? Dan is deze informatieavond voor jou en je ouder(s)! Alles wat je gaat horen en kunt vragen helpt jou te ontdekken wat bij jou past. 
Binnenkort vind je op deze plek de aanmeldlink voor deze avond.