Beste ouder/verzorger,

Als ouder/verzorger - van een leerling van het eerste leerjaar - kunt u een eigen tablet met een eenmalige korting via De Nieuwe Veste aanschaffen via koop of huur. Wij willen u vragen om de tekst hieronder eerst goed door te lezen.

Waarom een tablet?
De tablet is een hulpmiddel bij de lessen en een welkome aanvulling op de mix van leermiddelen die wij op De Nieuwe Veste gebruiken.

Voor leerlingen die zelf geen tablet hebben is er de mogelijkheid ’s ochtends op school een leentablet op te halen en deze aan het eind van iedere schooldag weer in te leveren. De leentablet mag dus niet mee naar huis. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een verzoek voor het gebruik een leentablet kan tot 31 juli 2023 gemaild worden naar merijn.bos@denieuweveste.nl

Welk type? 
Het gaat om de Apple iPad, 10.2 inch, 64 GB of 256 GB. De keuze is gevallen op dit merk en type, omdat deze goed aansluit bij alle toepassingen op school, een lange batterijduur heeft en lang meegaat.

Voor een effectief en veilig gebruik van de iPad hoort een hoes met toetsenbord en touchpad erbij. Daarom wordt de “Gecko Ipad 10.2 keyboard cover” automatisch aan de bestelling toegevoegd. We zien dit als een belangrijke toevoeging voor de producerende werkzaamheden. Het schrijven van een verslag gaat met dit toetsenbord een stuk makkelijker! Deze hoes heeft een geïntegreerde standaard voor een aangepaste kijkhoek, wat bijdraagt aan een betere ergonomie ter voorkoming van nekklachten.

64 GB of 256 GB?
Voor normaal educatief gebruik volstaat 64 GB. Als de gebruiker de tablet ook privé volop wil gaan gebruiken, kan het zijn dat 256 GB beter past. Het is ook mogelijk bestanden te bewaren in iCloud en Office 365.

Wat als de leerling al een tablet/ laptop/ chrome- of streambook heeft van een ander type?
De leerling kan een ander merk/type dan de genoemde tablet gebruiken, maar het kan zijn dat dan niet alle toepassingen mogelijk zijn; bepaalde apps bijvoorbeeld zijn alleen geschikt voor iOS. Het kan ook voorkomen dat een docent in mindere mate ondersteuning kan bieden op de voor hem of haar onbekende apparaten.


Kopen van de iPad met korting van 50 euro

De Nieuwe Veste neemt eenmalig een deel van de kosten voor haar rekening; de ouder krijgt een korting van € 50.

Kopen bij Choose IT (onderdeel van Dustin)
U bestelt en betaalt de iPad bij Choose IT op de speciale pagina voor De Nieuwe Veste. Bij de bestelling kunt u zelf kiezen of u, voor eigen rekening een verlengde garantie en een verzekering af wilt nemen.

Prijzen
De adviesprijs voor het type iPad 64 GB is €439,45.
De prijs met korting van de leverancier en de korting van De Nieuwe Veste, inclusief de toetsenbordhoes is: € 411,34 (inclusief BTW).

De adviesprijs voor het type iPad 256 GB is €639,45.
De prijs met korting van de leverancier en de korting van De Nieuwe Veste, inclusief de toetsenbordhoes is: € 591,34 (inclusief BTW).

Belangrijk! De code die u nodig heeft voor uw aankoop.

  • Bij de bestelling wordt om een inlogcode gevraagd. 
  • Deze code staat in het bericht dat wij gemaild hebben. 
  • U kunt 1 keer bestellen.


DE WEBSITE WAAR U KUNT BESTELLEN

De website waar u kunt bestellen is (zonder www.): https://nieuweveste.choose-it.nl/

Na het registreren kunt u inloggen. Klik vervolgens op Assortiment. Hier kunt u de iPad met het gewenste geheugen (64 of 256GB) kiezen en de kleur naar keuze. In de winkelmand wordt vervolgens automatisch de toetsenbordhoes en de korting toegevoegd.

Verlengde garantie en verzekering (via Smart2Scool)
De Nieuwe Veste is niet verzekerd voor schade aan apparatuur van leerlingen. Er geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. U kunt bij kopen en huren deze zelf verlengen naar 3 jaar + garantie voor schade, voor een bedrag van € 110,00 voor de iPad 64 GB en €169,00 voor de iPad 256 GB

VRAGEN? Heeft u vragen over het bestellen (bij kopen) dan kunt u bellen met Choose IT:  024 – 209 29 30. 


Huren van de iPad met korting van 50 euro

De Nieuwe Veste neemt eenmalig een deel van de kosten voor haar rekening; de ouder krijgt een korting van € 50.

Huren bij Smart2Scool
U hebt de mogelijkheid om een iPad te huren bij Smart2Scool. Hierbij is de beschermhoes met toetsenbord en verzekering verplicht. Deze zijn verrekend in het maandbedrag. Na de huurperiode van 36 maanden kunt u ervoor kiezen om te iPad te behouden.

Prijzen
Voor een periode van 36 maanden komt - bij huren - het maandbedrag (inclusief beschermhoes met toetsenbord en verzekering) op:
€ 18,43 voor het 64 GB model. 
€ 26,06 voor het 256 GB model.

DE WEBSITE WAAR U KUNT BESTELLEN (voor huren) 

De website waar u kunt bestellen is: https://www.smart2scool.nl/de-nieuwe-veste

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de huur. Onderaan de pagina vindt u de knop “Naar de webshop!” voor het bestellen van de iPad. De verzekering en toetsenbordhoes worden automatisch aan de bestelling toegevoegd. U kunt 1 keer bestellen.

VRAGEN? Heeft u vragen over het bestellen (bij huren) dan kunt u bellen met Smart2Scool: 088- 0071010.