Beste ouder/verzorger,

Als ouder/verzorger - van een leerling van het eerste leerjaar - kunt u een eigen tablet met een eenmalige korting via De Nieuwe Veste aanschaffen.

Helemaal onderaan dit bericht staat de link naar de site waar u kunt bestellen en waar u de vouchercode kunt vinden die nodig is voor de bestelling. Wij willen u vragen om de tekst hieronder eerst goed door te lezen.

Waarom een tablet?
De tablet is een hulpmiddel bij de lessen en een welkome aanvulling op de mix van leermiddelen die wij op De Nieuwe Veste gebruiken.

Welk type
Het gaat om de Apple iPad, 10.2 inch, 64 GB of 256 GB. De keuze is gevallen op dit merk en type, omdat deze goed aansluit bij alle toepassingen op school, een lange batterijduur heeft en lang meegaat.

Voor een nog effectiever gebruik van de iPad adviseren we een hoes met toetsenbord en touchpad en wel de “Gecko Ipad 10.2 keyboard cover” in de webshop.Met name in de bovenbouw is dit een belangrijke toevoeging voor de producerende werkzaamheden. Het schrijven van een verslag gaat met dit toetsenbord een stuk makkelijker! Deze hoes heeft een geïntegreerde standaard voor een aangepaste kijkhoek, wat bijdraagt aan een betere ergonomie ter voorkoming van nekklachten.

Aanschaf  van de iPad met korting van 50 euro

De Nieuwe Veste neemt eenmalig een deel van de kosten voor haar rekening; de ouder krijgt een korting van € 50.

Bestellen bij Studywise
U bestelt en betaalt de iPad bij Studywise op de speciale pagina voor De Nieuwe Veste. Bij de bestelling kunt u zelf kiezen of u, voor eigen rekening, een beschermcase, een verlengde garantie en een verzekering af wilt nemen.

Prijzen
De adviesprijs voor het type iPad 64 GB is € 389,--.
De prijs met 10% korting van de leverancier en de korting van De Nieuwe Veste is: € 299 (inclusief BTW) 

De adviesprijs voor het type iPad 256 GB is € 559,--.
De prijs met 10% korting van de leverancier en de korting van De Nieuwe Veste is: € 455,-- (inclusief BTW)

De geadviseerde hoes met geïntegreerd toetsenbord/touchpad kost € 69,--.

64 GB of 256 GB?
Voor normaal educatief gebruik volstaat 64 GB. Als de gebruiker de tablet ook privé volop wil gaan gebruiken, kan het zijn dat 256 GB beter past. Het is ook mogelijk bestanden te bewaren in iCloud en Office 365.

Verlengde garantie en verzekering via Studywise
De Nieuwe Veste is niet verzekerd voor schade aan apparatuur van leerlingen. Er geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar.

  • U kunt deze zelf verlengen naar 3 jaar voor een bedrag van € 39,-- of 4 jaar voor € 59,--
  • Of kiezen voor garantie + schade, 3 jaar voor € 115,-- of 4  jaar voor €149,--

Gespreide betaling 
U hebt de mogelijkheid voor gespreide betaling. Bij het afrekenen kiest u dan voor optie gespreide betaling. Bij gespreide betaling is een beschermhoes en verzekering verplicht. Deze zijn verrekend in het maandbedrag.

Voor een periode van 36 maanden komt, bij gespreide betaling, het maandbedrag op € 13,32 voor het 64 GB model en €17,97 voor het 256 GB model.

Wat als de leerling al een tablet/ laptop/ chrome- of streambook heeft van een ander type?
De leerling kan een ander merk/type dan de genoemde laptop gebruiken, maar het kan zijn dat dan niet alle toepassingen mogelijk zijn; bepaalde apps bijvoorbeeld zijn alleen geschikt voor de Windows. Het kan ook voorkomen dat een docent in mindere mate ondersteuning kan bieden op de voor hem of haar onbekende apparaten.

Wat als u als ouder/verzorger geen laptop heeft en ook niet van plan bent een laptop aan te schaffen?
Voor leerlingen die zelf geen laptop hebben, bestaat de mogelijkheid ’s ochtends op school een leenlaptop op te halen en deze aan het eind van iedere schooldag weer in te leveren. De leen-laptop mag dus niet mee naar huis. Al het (huis)werk met de laptop moet dan op school worden gedaan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is wel nodig dat u een verzoek indient vóór 31 juli 2022 naar dit e-mailadres: merijn.bos@denieuweveste.nl

Belangrijk! De vouchercode die u nodig heeft voor uw bestelling

Bij de bestelling wordt om een vouchercode gevraagd.
Deze code staat in een van de berichten die u ontvangt via de mail. 
U kunt 1 keer bestellen.

Duits bezorgadres?
Het systeem van Studywise kan niet overweg met bezorgadressen in het buitenland.
U kunt het adres van De Nieuwe Veste Coevorden invullen: Van Heeckerenlaan 2, 7742 AB Coevorden.
Vervolgens bij “Opmerkingen” uw eigen adres vermelden.


DE WEBSITE WAAR U KUNT BESTELLEN

De website waar u kunt bestellen is (zonder www.): https://shop.studywise.nl

Zoek vervolgens op “de nieuwe veste” en kies voor locatie Hardenberg.


Vragen?

Heeft u vragen over het bestellen, dan kunt u bellen met Studywise op telefoonnummer: 088 82 82 040.