Coevorden Hardenberg
Hardenberg
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg

Dit ben jij

Jij bent uniek. Er is niemand in de wereld precies zoals jij.
Jij hebt talenten en je vindt sommige dingen makkelijk, maar andere dingen kosten je meer moeite. Op De Nieuwe Veste willen we er alles aan doen om jouw unieke zelf tot bloei te laten komen. Daarvoor is het belangrijk dat we je goed leren kennen en jou ook vooral de kans geven jezelf te ontdekken.

Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons vanaf de allereerste minuut thuisvoelt. Daarom organiseren wij ons onderwijs zo, dat er voor jou een plek is waar je de ruimte krijgt jezelf en je talent te ontwikkelen in een overzichtelijke en veilige omgeving.
Op deze plek werk je met een vast team van docenten en andere medewerkers. Zij kennen jou heel goed en jij hen ook. Zo zorgen wij ervoor dat we jou het onderwijs kunnen bieden dat het beste bij je past. 

Soms betekent dit dat we je de ruimte geven en jij zelf de touwtjes volledig in handen kan nemen. Soms betekent dit juist dat we je extra hulp moeten bieden en je stap voor stap gaan begeleiden.
Samen ontdekken we wat voor jou het beste werkt en wat de beste manier is om jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen én een mooi diploma te halen.

Meer over jouw toekomst

Opleidingen

Dit is DNV Hardenberg

Dit zijn Jorn, Julia, Zinzy en Emily over onze locatie in Hardenberg met Doelgericht Leren.

Meer video's bekijken

Wat zeggen leerlingen

"Drie keer per week bepaal je samen met je mentor waar je de komende tijd aan gaat werken. Zo beslis je uiteindelijk zelf wat je gaat doen."

Dit is Jorn Klas 1 havo vwo
28 FEB

Nieuwtjes

Kaartenactie

In de Stentor stond deze week de foto van deze Canadese veteraan. Fred Arsenault, op de voorpagina. Hij wordt op 6 maart 100.

Namenlezen in Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Een bijzondere gebeurtenis: het meedoen aan het voorlezen van de namen tijdens ‘102000 namen lezen’ in Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Open Dag

We kijken terug op een geslaagde Open Dag. Bijna 300 leerlingen van groep 8 en groep 7 van basisscholen uit de hele regio kwamen naar onze school om een kijkje te nemen…

Aan de slag als vrijwilliger

De Nieuwe Veste is voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die meedraaien in de school in Hardenberg en Coevorden.

DNV Experience

De DNV Experience is weer achter de rug! Bijna 300 leerlingen van groep 8 hebben een fantastische middag bij ons op school beleefd.

Bekijk alle nieuwtjes