Coevorden Hardenberg
Hardenberg
Coevorden Hardenberg
Coevorden Hardenberg
Hardenberg //

Mavo

Onze mavo leidt jou breed op met algemene vorming. Het geeft je de mogelijkheid om in te stromen op het hoogste niveau van het mbo.

 

Doelgericht Leren

Doelgericht leren: Thuiswerkvrij, login, logout, flexmoment, instructiemoment… Deze woorden gebruiken wij alleen. Wij vinden het belangrijk dat iedere leerling bij ons dat leert wat nodig is. En dat kan je als leerling mede zelf bepalen! 
Een lesdag ziet er bij ons op school echt anders uit dan op andere scholen. Het lesrooster bestaat uit instructie- en flexmomenten. De instructiemomenten van een vak liggen vast, de flexmomenten kan de leerling zelf bepalen. 
De lestijden zijn iedere dag van 08.30 uur tot 15.00 uur. Samen met leeftijdsgenoten is er een  stamgroep met een eigen persoonlijke leerroute. 

De lesdag begint ’s ochtends een aantal keren per week met de login. Samen met de mentor bespreekt de leerling de schooldag en legt dit vast. De instructiemomenten van een vak duren een half uur en staan vast in het rooster. De flexmomenten van een vak worden heel gemakkelijk online vastgelegd. Vervolgens gaat de leerling aan de slag met opdrachten, onder begeleiding van de vakdocenten.