Mirjam Bijker in Cultuurhuis met 'Ik leer leren'

Geplaatst op 28 januari 2019

'Ik leer leren' is een training van Mirjam Bijker. De training gaat over welke vorm van leren, plannen en organiseren bij jou past en de praktische vaardigheden die je daarvoor kunt gebruiken. Maar ook ontdek je hoe je om kunt gaan met faalangst. Andere items die een rol spelen zijn concentreren en motiveren. Want je goed voelen is een belangrijke voorwaarde voor betere prestaties.  

Voor wie?
De training is bedoeld voor leerlingen uit de brugklas waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat, jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen en voor kinderen van groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school.

'Ik leer leren' maakt leren niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

kleine groepen
vijf keer 1,5 uur
vijf thema's
afwisseling van rust en activiteit
aandacht voor persoonlijke manier van leren
eigen leerplan met gerichte acties

Een ouder zegt over de training:
'Onze dochter heeft veel aan de ‘Ik leer leren’ training gehad; het blijkt dat samenvattingen maken voor haar helemaal niet goed werkt. Wat zijn we blij met de tips over de mindmap. Ook zoekt ze nu regelmatig filmpjes op en zo leert ze veel makkelijker!'

Gratis informatiebijeenkomst op woensdag 6 februari
Op woensdag 6 februari 2019 vertelt Mirjam Bijker meer over haar training. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en begint om 19:30 uur op de eerste verdieping in het Cultuurhuis in Coevorden, Kasteel op 3.
Aanmelden is gewenst. Dit kan via mail mbkindercoaching@gmail.com.  

Kijk voor meer informatie over de training, kosten e.d. op www.mbkindercoaching.nl

< Terug