Regiofinale FIRST LEGO League in ons Technasium

Geplaatst op 4 april 2018

Wij zijn enorm blij; de teams die meedoen aan de editie 2018 van de de FIRST LEGO League komen voor de regiofinale naar ons Technasium!  

Tymen Kuperus van Drenthe College zegt hierover:  

"Zoals elk jaar organiseert Drenthe College de regiofinale van de FIRST LEGO League. Het nieuwe seizoen, met als thema Into Orbit, start traditiegetrouw in april. Vanaf eind augustus / begin september gaan de deelnemende scholen zich weer voorbereiden op de finale. Deze regiofinale is deze keer echter niet op de DC locatie in Emmen, maar wordt in samenwerking met De Nieuwe Veste in Coevorden georganiseerd en zal op de locatie in Coevorden worden gehouden." 

Samen met Joost Engel, technator De Nieuwe Veste, zal het DC-studententeam van Young Dynamic onder begeleiding van Angelique Snippe en Tymen Kuperus de komende maanden de nodige voorbereidingen treffen voor deze mooie finale. Na zeven keer Emmen nu dus in Coevorden. De regiofinale vindt net als elk jaar eind november / begin december plaats. Op dit moment is de exacte datum nog niet bekend en wordt in de komende weken vastgelegd. De deelnemende teams worden daarover per mail ge├»nformeerd.

wedstrijdbeeld afgelopen editie FIRST LEGO League

 

 

< Terug