Zomervakantie

Geplaatst op 12 juli 2019


 

Het schooljaar 2018 - 2019 is bijna voorbij.

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus is het zomervakantie. We hebben deze en vorige week met veel plezier en trotse gevoelens de diploma’s uitgereikt aan de geslaagde eindexamenleerlingen in het bijzijn van hun familie en vrienden.

Voor het programma ‘Entree Niveau 1’ in PRO Coevorden (praktijkonderwijs) is 100% geslaagd. Deze leerlingen kunnen volgend jaar verder kunnen studeren op het mbo. In het vmbo is 97% geslaagd voor het diploma kaderberoepsgerichte leerwegen en 100%  voor het diploma basisberoepsgerichte leerwegen.Ook de mavo vierde feest met een slagingspercentage van 99%. En in havo en vwo zijn prachtige resultaten geboekt met slagingspercentages van 89% (havo) en 96% (vwo). 

Deze geslaagde leerlingen gaan nu verder met de eigen toekomstplannen en daarbij wensen wij een ieder heel veel succes. Tegenover het afscheid nemen van de geslaagden, staat de begroeting van de nieuwe leerlingen. Van harte welkom op De Nieuwe Veste!  Je was al op de kennismakingsdag. In augustus gaan we verder met de introductie, tot dan!

Maar eerst is het zomervakantie voor iedereen. We wensen jou en u een fijne vakantie en tot ziens in het schooljaar 2019-2020!  

< Terug