Voor denken
én doen.

Atheneum

Het atheneum is één van de twee routes van het voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo). Het vwo leidt je op voor een vervolg in het wetenschappelijk onderwijs (de universiteit).

Naast alle wettelijk verplichte vakken leer je ook programmeren, beeldende kunst en vormgeving (BKV) en onderzoek & ontwerpen (O&O). Als je in de bovenbouw kiest voor een profiel met het vak onderzoek & ontwerpen, haal je naast je atheneumdiploma ook een technasiumdiploma.

Wat zeggen leerlingen

"Drie keer per week bepaal je samen met je mentor waar je de komende tijd aan gaat werken. Zo beslis je uiteindelijk zelf wat je gaat doen."

Dit is Jorn

Hij zit in klas 1 havo/vwo

Ontdekkend Leren

Klas 1 en 2

Je krijg twee jaar de tijd om het niveau te ontdekken dat aansluit bij jouw mogelijkheden. In klas 3 leer je verder op het niveau dat bij jou past.

Technasium

Het Technasium is er speciaal voor leerlingen die iets hebben met techniek en technologie. Je werkt aan echte vraagstukken van echte organisaties.

Gezonde school

Gezond eten en lekker bewegen helpen jou bij het leren. Neem je eigen lunch mee of kies verse producten uit de kantine en doe mee met bewegen.

Bijzondere activiteiten

Je leert binnen en buiten de school, want ook buiten valt veel te ontdekken. Dit doen we met excursies, stages, sportactiviteiten en nog veel meer.