Mavo

met gemengde leerweg

Op de mavo combineer je theorie en praktijk, daarom volg je theoretische en praktische vakken. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt, zodat je goede keuzes voor je toekomst kunt maken.

Leerlingen uit de eerste twee leerjaren van de mavo en het vmbo hebben een eigen huiskamer in school. Dit is een fijne plek waar leerlingen elkaar kennen en waar je de ruimte hebt om samen te werken of rustig alleen kunt werken aan je weektaken.

Als je het mavodiploma hebt gehaald kun je verder leren op het hoogste niveau van het mbo of doorstromen naar de havo.

Opleidingen

Alle opleidingen van De Nieuwe Veste locatie Coevorden kun je vinden in dit handige snelkeuzemenu. Wat kies jij?

Gymnasium

Heb je een vwo-advies, wil je altijd overal het fijne van weten en heb je veel belangstelling voor taal en geschiedenis? Dan is ons Gymnasium misschien wel de beste optie voor jou!

Atheneum

Met een atheneumdiploma kun je naar de universiteit. Aanvullend op je atheneumdiploma kun je ook het technasiumdiploma halen.

Havo

Op de havo ga je denken én doen. De havo leidt je in vijf jaar op tot een diploma dat recht geeft op een plek in het hoger beroepsonderwijs (hbo).

Mavo

met gemengde leerwegOp de mavo volg je theoretische en praktische vakken. Als je het mavodiploma hebt gehaald kun je verder leren op het mbo of doorstromen naar de havo.

Vmbo

Beroepsgerichte leerweg basis en kaderDe beroepsgerichte leerwegen zijn er voor leerlingen die graag praktisch bezig zijn. Je krijgt op school veel aandacht krijgt van je mentor en leraren.

Praktijkonderwijs (PRO)

Praktijkonderwijs is voor leerlingen die in de praktijk leren. Je krijgt veel hulp en ondersteuning. Het onderwijs is aangepast aan jouw mogelijkheden.

Vandaag 23 SEP

Nieuwtjes

Goedbezocht Nieuwjaarswelkom

voor ouders
Meer lezen

Technieklessen

voor de basisschoolleerlingen
Meer lezen