Voor denken
én doen.

Mavo

met gemengde leerweg

Op de mavo combineer je theorie en praktijk, daarom volg je theoretische en praktische vakken. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt, zodat je goede keuzes voor je toekomst kunt maken.

Leerlingen uit de eerste twee leerjaren van de mavo en het vmbo hebben een eigen huiskamer in school. Dit is een fijne plek waar leerlingen elkaar kennen en waar je de ruimte hebt om samen te werken of rustig alleen kunt werken aan je weektaken.

Als je het mavodiploma hebt gehaald kun je verder leren op het hoogste niveau van het mbo of doorstromen naar de havo.

Wat zeggen leerlingen

"Drie keer per week bepaal je samen met je mentor waar je de komende tijd aan gaat werken. Zo beslis je uiteindelijk zelf wat je gaat doen."

Dit is Jorn

Hij zit in klas 1 havo/vwo

Ontdekkend Leren

Klas 1 en 2

Je krijg twee jaar de tijd om het niveau te ontdekken dat aansluit bij jouw mogelijkheden. In klas 3 leer je verder op het niveau dat bij jou past.

Technasium

Het Technasium is er speciaal voor leerlingen die iets hebben met techniek en technologie. Je werkt aan echte vraagstukken van echte organisaties.

Gezonde school

Gezond eten en lekker bewegen helpen jou bij het leren. Neem je eigen lunch mee of kies verse producten uit de kantine en doe mee met bewegen.

Bijzondere activiteiten

Je leert binnen en buiten de school, want ook buiten valt veel te ontdekken. Dit doen we met excursies, stages, sportactiviteiten en nog veel meer.